Roasting on a Toper

Posted by Richard on 27 juli 2016 in News

IMG_5932

Na veel geharrewar met alles en iedereen over budgetten, locaties, Giessens, Probats en ga zo maar door heb ik besloten om op supermicroniveau te starten. De Toper Cafemino Electra is het geworden en met name die Electra maakt dat ik zeer milieuvriendelijk mijn koffies kan branden. Er zijn namelijk onlangs een aantal zonnepanelen op het dak gelegd.

Het roosteren vindt plaats in mijn schuurtje. Dit houdt de kosten nog een tijdje laag omdat ik voorlopig ook maar beperkte tijd aan het branden kan besteden. En ach, er zijn meer multinationals in schuurtjes begonnen. Niet dat ik de ambitie heb om een multinational te worden hoor… Ik wil zo dicht mogelijk bij mijn product blijven en dat is toch vooral lekkere koffie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.